Kush jemi ne?

Këtë vit kompania për punimin e hekurit Dekor M&V filloi me shitjen e elementeve derkorative te punuara prej hekuri, në tregun e Sërbisë. Dekor M&V është distributor gjeneral i kompanisë së mirënjohur botërore Shahinler nga Turqia. Dekor M&V ofron mijëra elemente dekorative të kualitetit të lartë me standarda ndërkombëtare. Gjithashu ofrojmë edhe makina të ndryshme të prodhuara nga Shaihnler. Përveç elementeve dekorative, bëjmë edhe prodhimin e mburojave për oborr, shkallë, dritare, mbuloja, dyer hyrëse, kapixhik etj. Dekor M&V të gjitha këto prodhime i realizon sipas kërkesës se klientit.

Misioni Ynë

ne gjithmonë realizojmë misionin tonë

Misioni ynë është që të behemi kompania numër një në prodhimin e punimeve prej hekuri me elemente dekorative në Sërbi, Kosovë dhe rajon.

20 Vite eksperiencë

gjithçka që ju keni nevojë është eksperienca jonë

Kemi 20 vite përvojë në prodhimin e produkteve prej hekuri. Brendi jonë është i mirënjohur në rajon.

Pse të zgjidni Dekor M&V

sepse Dekor M&V është ndryshe nga kompanite tjera

Qëllimi jonë kryesor është të prodhojmë produkte të kualitetit të lartë sipas kërkesës dhe nevojave të konsumatorit.

 • 3D DESIGN
 • GUARANTEE.
 • FANSTATIC PRODUCTS
 • BEST QUALITY
 • GREAT DESIGN
 • BEST SERVICE
 • CHEAPEST PRICES

Ne ofrojmë

 • 3D Dizajn Skicim të produktit tonë sipas vendit ku do të realizohet
 • Elemente dekorative Mijëra elemente dekorative
 • Prodhojmë produkte hekuri Prodhojme produkte me elemente dekorative duke fillura nga rrethoja deri tek objekte.
 • Garancion Garancion për të gjitha produktet të cilat ne i prodhojmë

NE QËNDROJMË PAS PRODUKTEVE TONA DUKE OFRUAR MIRËMBAJTJE DHE KORIGJIM TË GABIMEVE GJATË PRODHIMIT


Shikoni katalogun e 2 0 1 6 »